Emisioni Diaspora

Urimet vetëm për bashkëatdhetarë të Premteve nga ora 16:00-17:30 ju mund t'i dërgoni përmes formularit të poshtëm ose në numrat e telefonit tonë 038-600-921.
Uroni edhe përshëndetni të dashurit tuaj në Kosovë!

Urimet & Përshëndetjet për bashkëatdhetarë transmetohen vetëm të Premteve nga ora 16:00-17:30. Emisioni pushon nga Qërshori dhe fillon në Shtator.

Kërkoni arkivin tonë me këngën tuaj më të preferuar.