Emisioni ZËRI GJELBËR

Publikuar më

Në vazhdën e disa emisioneve të reja me të cilat janë planifikuar në valet tona 92.1 Capital FM tani ju do të mund të degjoni të premteve emisionin ZËRI GJELBËR.

Emisioni është tematik, i drejtëpërdrejtë që ndërlidhet me gjendjen e ambientit në vendin tonë, duke përfshi mbeturinat, mjedisin, dhe të gjitha rrethanat ambientale të cilat ndikojnë në shëndetin edhe jetën tonë.

ZËRI GJELBËR drejtohet nga Përparim Ramuka.

Dëgjojeni në valet 92.1 Capital FM të premteve nga ora 16:00.

Komentet