Emisioni DESTINIM

Publikuar më

Nga 01.02.2023 #DESTINIM po vjen çdo mëngjes nga e hëna në të premte!

Emisioni DESTINIM transmetohet pas programit të Mëngjesit që pritet poashtu të riaktivohet së shpejti. Andaj, qëndroni në frekuencat tona 92.1 edhe capital921.com, dhe na kontaktoni për telentin tuaj në konkurset tona të hapura.

DESTINIM drejtohet nga Zejnepe Bekteshi, dhe numri për inkuadrim të drejtëpërdrejtë 038600921.

Koha: 10:00 - 11:30

Komentet