Emisioni SPËRNDRITJE

Publikuar më

Zëri i vërtetë i arsyes, i dijes e i kureshtjes tingëllon ëmbëlsisht tashmë në valët 92.1 Capital FM

Emisioni më i ri “Spërndritje” realizohet me përzemërsi çdo të mërkurë, nga ora 18:00

Është i drejtpërdrejtë dhe kontaktues. Ka për synim nxjerrjen e fryteve, edukimin dhe ndërgjegjësimin.

Emisioni "Spërndritje" drejtohet nga autori Mentor Hajrizi.

Dëgjojeni!

Komentet