921CFM: Konkursi për dy vende të lira pune

Publikuar më

92.1 Capital FM
Hap konkurs për dy vende te lira pune nje Moderator dhe Moderatore.
Aplikantët duhet te plotësojnë këto kritere:
Të jetë i Diplomuar, të ketë komunikim të rrjedhshëm në gjuhën shqipe, njohuri pune me kompjuter, njohuri elementare në gjuhën angleze.
Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë në:
038 600 921 ose të shkruajnë në email adresën:
Info@capital921.com
Për më shumë informacione vizitoni zyret tona në Fushë Kosovë Rr. Dardania 272.

Njoftim: Janë edhe disa pozita të tjera të lira në shqyrtim, por na ndiqni apo na dëgjoni për shpallje tjera.

Komentet