"I'm Good (Blue)" i David Guetta dhe Bebe Rexha hyn në top 10 në listën e Billboard Hot 100

Publikuar më

"I'm Good (Blue)" i David Guetta dhe Bebe Rexha arrin një nivel të ri në Billboard Hot 100 të kësaj jave.

Kënga hit hyn zyrtarisht në Top 10 në edicionin e kësaj jave të tabelës, e cila rendit këngët më të mira.

Konkretisht, kënga ngrihet trembëdhjetë vende në 7 në listën e kësaj jave, duke lënë madje prapa edhe Rihannan me këngën e saj të rikthimit, “Lift Me Up”.


Komentet