Taylor Swift dhe Lana Del Rey konfirmojnë bashkëpunimin e tyre “Snow on the Beach”

Publikuar më

Albumi i Taylor Swift i titulluar "Midnights", nuk mund të vijë së shpejti për fansat e saj, por të paktën Swift është duke punuar në këngen e re.

Ajo ka zbuluar se Lana Del Rey do të jetë bashkëpunëtorja për këngën e re “Snow on the Beach”.

Ndërsa sa i përket albumit Swift i ka zbuluar nëntë tituj këngësh nga "Midnights", që pritet të dalin më 21 tetor. Ato janë "Lavender Haze", "Maroon", "Anti-Hero", "Midnight Rain", "Question…?", "Vigilante Shit", " Bejeweled, "Karma" dhe "Mastermind".

Swift duke vazhduar tutje për albumin, ajo shpjegoi se është një koleksion i muzikës së shkruar në mes të natës, një udhëtim përmes tmerreve dhe ëndrrave të bukura.

Komentet