Lil Baby paralajmëron albumin e tretë "It's Only Me" dhe ndan këngën e re "Detox"

Publikuar më

Lil Baby ka publikuar albumin e tij të tretë të titulluar "It's Only Me", si dhe ai ka përzgjedhur ta festoj albumin me një këngë të re të quajtur "Detox".

Albumi vjen pas atij të vitit 2020, “My Turn”, dhe pritet të dal në treg më 14 tetor.

“E di që ka kaluar shumë kohë, por po vij gjithnjë e më vështirë”, shkroi Baby në rrjetet sociale për të ndarë lajmin e albumit të ardhshëm.
Komentet