Justin Bieber u rikthye në skenë pas dy muajsh pauzë

Publikuar më

Këngëtari i njohur Justin Bieber u rikthye së fundmi në skenë në Itali.

Ai ka shënuar performancën e tij të parë në gati dy muaj pasi iu desh të anulonte disa shfaqje pas diagnozës së sindromës Ramsay Hunt, e cila shkakton paralizë të pjesshme të fytyrës.

Bieber u shfaq me një energji dhe gjendje të mirë para fansave, dhe ka filluar të publikoj dhe datat e koncerteve të tjera në të cilat do të jetë i pranishëm.

Komentet