Elgit Doda sjell në version akustik disa nga këngët e tij

Publikuar më

Artisti i njohur nga Shqipëria Elgit Doda ka sjell në versionin akustik disa nga hitet e tij.

Ai përzgjodhi tri nga kënget e tij të fundit, që kanë histori dashurie me titull “Ku je”, “Toxic Love", dhe "A e din".

Ai erdhi me një interpretim të veqantë, dhe besohet se edhe në këtë version këngët do të mirëpriten nga audienca.Komentet