Post Malone ka publikuar albumin e ri "Twelve Carat Toothache"

Publikuar më

Kanë kaluar pothuajse tre vjet, por albumi i katërt i Post Malone, më në fund është publikuar.

Albumi i reperit titullohet "Twelve Carat Toothache", si vazhdim i shumëpritur nga albumi i vitit 2019, "Hollywood's Bleeding".

Albumi përmban gjithsej 14 këngë:
1.Reputacion
2.Cooped Up (with Roddy Rich)
3.Lemon Tree
4.Wrapped Around Your Finger
5.I Like You (A Happier Song) (with Doja Cat)
6.I Cannot Be (A Sadder Song) (with Gunna)
7.Insane
8.Love/Hate Letter To Alcohol (with Fleet Foxes)
9.Wasting Angels (with The Kid LAROI)
10.Euthanasia
11.When I'm Alone
12.Waiting For A Miracle
13.One Right Noe (with The Weeknd)
14.New Recording 12, Jan 3, 2020.

Malone gjatë paralajmërit të këtij albumi, tregoj qartë mbi temat që do të trajtohen, “Është aspekti bipolar dhe dualiteti i gjithçkaje. Dhe kështu, ka shumë gjëra në këtë rekord që janë të paqarta. Dhe unë mendoj se i gjithë ky rekord është rekordi më i sinqertë që kam bërë dhe jam shumë i shtyrë që njerëzit ta dëgjojnë atë, "tha ai. "Por çdo këngë atje tregon një histori, kështu që kjo është disi si: "Këtu është jeta që jetojmë, por gjithmonë diçka ndodh në sfond".
Komentet