Nora Istrefi dhe NRG Band publikojnë bashkëpunimin “Ki me lyp me m’pa”

Publikuar më

“Ki me lyp me m’pa” mban titullin bashkëpunimi i Nora Istrefit dhe Nrg Band.

Për tekstin është kujdesur Nurteel dhe Ghulo, ndërsa muzika është realizuar nga vet Nora, në bashkëpunim me Nurteel dhe Besnik Qakën.

Kënga është kompletuar edhe me klip, në të cilin Nora u paraqit mjaftë atraktive.
Komentet