Cricket dhe Muma kanë publikuar projektin e ri “Thema”

Publikuar më

Dyshja e njohur për bashkëpunime, Cricket dhe Muma kanë publikuar projektin e ri.

"Thema" quhet kënga e re, të cilë e kompletuan edhe me videoklip.

Për tekstin është kujdes vet këngëtari, Muma, ndërsa muzika është punuar nga Cricket që është po ashtu producent i këngës.

Padyshim se edhe ky bashkëpunim do të pritet mirë nga fansat e tyre.

Komentet