Britney Spears është më në fund e lirë nga kontrolli i babait të saj pas më shumë se 13 vjetësh

Publikuar më

Një gjykatës të mërkurën e hoqi babanë e Britney Spears nga kujdestaria e saj, duke e liruar yllin e pop -it nga fuqia që ai kishte mbi jetën e saj për më shumë se 13 vjet.

Gjatë një seance të shumëpritur që erdhi ndërsa Spears dhe avokati i saj vazhdojnë të kritikojnë trajtimin e babait të saj në çështjet e saj, gjyqtarja e Gjykatës Supreme të Los Anxhelosit Brenda Penny miratoi kërkesën e këngëtares 39-vjeçare për të pezulluar menjëherë Jamie Spears si kujdestare të pasurisë së saj.

Avokati i Spears thotë se ajo është “e lumtur” pas seancës së fundit

Britney Spears po feston një fitore të madhe në betejën e saj të vazhdueshme të ruajtjes.

Komentet