Rama injoron gazetarët e Kosovës, nuk pranoi as edhe një pytje

Publikuar më

Kryeministri Rama në konferencën 40 minutëshe të zhvilluar para mediave së bashku më Kancelaren Merkel nuk i lejoi gazetarët nga Kosova të ia bënin as edhe një pyetje.

Derisa gazetarëve të tjerë u jepte përgjigje, ai vazhdoi duke i injoruar pyetjet e gazetarëve nga Kosova.

Lidhur me këtë skandal të kryeshefit shqiptar, Federate Evropiane e Gazetarëve e ka dënuar veprimin, dhe tutje veprimin e Rames e ka quajtur turp sekretari i EFJE, Ricardo Gutiérrez.

Komentet