COVID-19 anulon programet e ditës

Publikuar më

Programet e ditës sikurse Emisioni Argëtues-Shpërblyes në ora 11:00, Ritme Rinore në ora 13:30, Një Këngë Për Ty! në ora 16:00, dhe Diaspora të premten në ora 16:00 janë anuluar për shkaqe të situatës me COVID-19.

Dyshimet me koronavirus ka shtyer administratën ALBATEC SHPK për të marr vendimin për mirëqenjien shëndetësore që punëtorët e dyshuar me virus të izolohen edhe të mos dalin në vendin e punës në studion tonë 92.1 Capital FM.

I vetmi program që mbahet është Programi i Natës, BYLBYL SHOW të Premten në ora 10:00.

Komentet