Babai i Britney Spears kërkon të përfundojë kujdestarinë e saj

Publikuar më

Babai i Britney Spears, James P. Spears, i cili ra dakord në fillim të kësaj vere që të tërhiqej përfundimisht nga roli i tij në kujdestarinë që ka mbikëqyrur financat e saj dhe ka kontrolluar pjesën më të madhe të jetës së saj që nga viti 2008, paraqiti një peticion të martën duke i kërkuar gjykatës "tani konsideroni seriozisht nëse kjo kujdestari nuk kërkohet më. "

Spears ka kërkuar ta largojë atë nga kujdestaria në dy vitet e fundit.

Ylli i popit e ka përshkruar lidhjen e tyre si “abuzive” dhe nuk pranon të performojë nën menaxhimin e tij.

Komentet