Rita Ora do të kthehet në Britani të Madhe për të filmuar "The Masked Singer"

Publikuar më

Rita Ora po përgatitet të kthehet në Mbretërinë e Bashkuar për të filmuar serinë e re të "The Masked Singer" pas nëntë muajsh jashtë shtetit.

Këngëtarja "I Never Never Let You Down" do të rifillojë pozicionin e saj si gjyqtare në shfaqjen e konkursit ITV dhe do të kalojë dy javë duke xhiruar serialin muajin tjetër.

Ajo ka qenë jashtë Mbretërisë së Bashkuar gjatë gjithë vitit 2021, por nuk do të kthehet për shumë kohë, sepse për momentin udhëtimi është planifikuar vetëm për dy javë.

Komentet