Salih Krasniqi së shpejti me një baladë

Publikuar më

Këngëtari i zhanërit popullor Salih Krasniqi në një intervistë për radio stacionin tonë paralajmëroi se së shpejti do publikoi një baladë të punuar për adhuruesit e këtij zhanëri.

Salih Krasniqi gjatë intervistës për dëgjuesit në emisionin Mikrofoni Hapur në studion tonë i këndoi drejtëpërdrejtë disa refrena të kësaj balade të planifikuar për publikim. Vargjet ishin mjaftë të bukura, dhe sigurisht në momentin e publikimit të baladës do e dëgjoni duke u emetuar edhe në valet tona.

Krasniqi ka edhe bashkpunime të shumëta edhe në zhanërin e rapsodëve duke përfshi edhe babain Bali Krasniqi si një rapsod i vjetër në mesin e familjarëve që e trashëguan këtë veprimtari kulturore brez pas brezi.

Komentet