Bebe Rexha do të jetë pjesë e serialit të animuar të Netflix

Publikuar më

Bebe Rexha dhe Adam Lambert do të marrin pjesë në serialin e ri të animuar të Netflix,“We The People”.

Seriali është prodhuar nga producentët ekzekutivë Kenya Barris dhe Barack Obama dhe Michelle Obama's Higher Ground Productions, duke kombinuar muzikën dhe animacionin për një brez të ri.

Seriali përfshin një sërë temash nga të drejtat e qeverisë,shtetësia, taksat dhe shumë më teper.

Premiera e serialit do të jepet në 4 korrik.

Komentet