1 Qërshori, dita ndërkombëtare e fëmijëve

Publikuar më

1 Qërshori dita ndërkombëtare e fëmijëve, kjo ditë është kthyer jo vëtem një ditë festive por edhe një ditë sensibilizimi, për ti thënë jo dhunës dhe abuzimit ndaj fëmijëve,është dita kur vetë fëmijët shprehen lirshëm për të thënë të drejtat e tyre dhe në ndryshim nga të rriturit protesta e tyre realizohet nëpërmjet lojërave dhe festave.

Cdo ditë që kalohet me fëmijë është e bekuar, fëmijët janë ata që i japin vlerë cdo gjëje në jëtë. Ata janë e ardhmja e vendit, dhe kjo festë nga ta fesohet me plotë entuziazëm, dëshira dhe dhurata.

Urime!

Komentet