Mozzik dhe Loredana kanë publikuar projektin e ri muzikor "Rosenkrieg"

Publikuar më

Mozzik dhe Loredana rikthehen me projekt të ri muzikor.

“Rosenkrieg”quhet kënga më e re e tyre, të cilën e kanë kompletuar edhe nga ana vizuale,producimi i këngës është bërë nga Luka Katic dhe Nancho, ndërsa i është besuar produksionit “Fati Media Group GmbH".

Kjo këngë është pjesë e albumit të Loredanës dhe Mozzik “No Rich Parents” – që në vijim do të sjellin edhe këngë të tjera.

Komentet