The Weekend fiton cmimin artistin më të mirë në "Billboard Music Awards 2021"

Publikuar më

Të dielën është mbajtur ceremonia e “Billboard Music Awards 2021”.

The Weekend fitoi 10 cmimet kryesore në "Billboard Music Awards 2021",duke përfshirë trofeun më të mirë të artistit të paraqitur si kulmin e natës,pasuar nga i ndjeri Pop Smoke me pesë dhe BTS dhe Bad Bunny katër copa.

Komentet