Azet me detaje të reja rreth albumit "Neue Welt"

Publikuar më

Reperi shqiptar me famë në Gjermani Azet ka dhënë detaje per albumin e ri që ende nuk e ka publikuar "Neue Welt" që në shqip do të thotë "Botë e re".

Albumi është duke u pritur me një interes shumë të madh! Një muaj para publikimit, “Neue Welt” është tërësisht “sold-out” në versionin “pre-order” dhe numër 1 në Amazon.

Azetit do t’i duhet që kësaj periudhe të shtojë prodhimin e kopjeve pasi gjithçka ka qenë jashtë parashikimeve.

Komentet