Aktori alergjik ndaj kuajve në filmin për kaubojsat “Concrete Cowboy”

Publikuar më

Filmi “Concrete Cowboy” me shikueshmëri të madhe ne Netflix me personazhin kryesor aktorin Idris Elba,ku luan rolin e një kalorësi të përkushtuar si banor i Fladelfias së veriut.

Aktori rrëfen eksperiencën e tij se ka qenë vetem një problem në realizimin e filmit pasi që ishte alergjik ndaj kuajve.

“Është e vërtetë. Jam alergjik por është shumë bukur. Nuk doja të tregoja në të vërtetë historinë e kaubojsave por më duhet të bëj rrugëtimin tim.”, deklaroi ai.

Ndryshe Elba është një aktor shumë i njohur dhe ky rol shënon rikthimin e tij në ekran.

Komentet