Shtylla rrezikon kalimtarët në Fushë Kosovë

Publikuar më

Rreziku nga shtyllat elektrike, dhe shtyllat per shërbime të telekomunikimit janë bërë të zakonshme duke qëndruar afër rënies për të shkaktuar rrezik tek qytetarët.

Shtylla e fotografuar në Fushë Kosovë besohet se i takon Telekomit të Kosovës, por mund të jetë e përdorur edhe nga operatorët tjerë duke përfshi edhe atë elektrik nga KEDS.

Shtylla si duket është dëmtuar nga goditja e ndonjë automjeti në këtë udhëkryq tek rruga Nënë Tereza.

Komentet