Numërohen 99.23% e votave, Lëvizja Vetëvendosje kryeson me 47.88%

Publikuar më

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve(KQZ) ka numëruar 99.23 % të votave.

Nga të dhënat e paraqitura Lëvizja Vetëvendosje vazhdonë të prijë me 47,88%, e dyta Partia Demokratike e Kosovës me 17,36% dhe e treta Lidhja Demokratike e Kosovës me 13,08%.

Aktualisht AAK ka 7.43% të votave dhe Nisma me 2.59%.Komentet