Bokseri Luan Krasniqi i jep përkrahje VV

Publikuar më

Luan Krasniqi një nga bokserët e kategorisë së rëndë edhe kampion ka dalur haptazi si përkrahës në zgjedhjet e përgjithëshme që do të mbahen me 14 shkurt gjatë kësaj të diele. Ai së pari e bëri këtë të ditur në një koment në një video postim të Albin Kurtit, dhe pastaj ditën e kaluar publikoi bindjet politike edhe me shkrimin në profilin e vet.

"Deri më tash, pothuaj të gjitha partitë qeverisën me shtetin. Më së shkurti Lëvizja Vetëvendosje" u shpreh Krasniqi.

Kritik ndaj kësaj përkrahje publike doli edhe Milaim Zeka, i cili i tha se do të donte të i jepte disa këshillla teknike në boks Krasniqit.

Komentet