Diaspora fillon nga sot regjistrimin, procedurat

Publikuar më

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shtetasëve të Kosovës që jetojnë jashtë vendit për të votuar përmes postës në zgjedhjet e përgjithshme dhe lokale që mbahen në Kosovë ka krijuar një shpjegim të procedurës.

Të gjithë qytetarët që janë shtetas të Kosovës, dhe ata që njërin prind e kanë shtetas të Kosovës (njëri prind me dokumentacion/letërnjoftim) sipas Kushtetutës së Kosovës mund të votojnë.

Për të votuar përmes postës, ju duhet të përmbushni kriteret e zotësisë juridike, të cilat janë të detajuara në procedurën që ka shpjeguar në faqen zyrtare Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Komentet