Gruaja në Kanada "shetit qenin e lidhur" pas orës policore

Publikuar më

Sikurse që disa vende në Kosovë kanë orë policore për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, së fundi edhe në Quebec të Kanadas janë vendosur masa nga ora 20:00 deri në ora 05:00.

Disa nga përjashtimet nga kjo orë policore janë shetitja e qenit për pak minuta në park.

Një grua e merr "qenin me shëtit", dhe policia duke parë që burri i saj ishte lidhur për shetitje ata e ndaluan. Ajo ju tregoi që burri i saj është kafshë shtëpiake për të edhe ka nevoj që qenin e saj ta shetitë lidh me zinxhirë.

Policia nuk e pranoi burrin si kafshë shtëpiake për shëtitje edhe ky çift u gjobit me 1500 dollar për thyerje të rregullave anti-COVID.

Ky burrë vërtet duhet pasur një jetë të egër.

Komentet