Ramiz Lladrovci përqahet me PDK

Publikuar më

Sipas një njoftimi për publikun, Kryekomunalia Lladrovci ka bërë shpalljen e kandidaturës për kreytar në zgjedhjet komunale 2021.

Lladrovci tha se ka pritur që rikandimimi të konfirmohen nga partia e tijë PDK, dhe nga Kryetari ud Enever Hoxha, por nuk ndodhi një gjë e tillë.

Kryetari Lladrovci e lavdëroi punën e tijë si kryetar gjatë manadatit të parë duke sjellur edhe 9 aderime të asambleistëve në partinë politike, por theksoi se kjo punë dikujt që i quajti "keqbërës" po i pengon në degen e PDK në Drenas edhe me gjërë.

Komentet