Veseli:Deklarohem me bindje të plotë se jam tërësisht i pafajshëm në të gjitha pikat e aktakuzës

Publikuar më

Ish-kryetari i PDK-së, Kadri Vesel, në paraqitjen e parë sot në Dhomat e Specializuara në Hagë, ka deklaruar se është tërësisht i pafajshëm për të gjitha pikat e aktakuzës.

“I dëgjova dhe i kam lexuar të gjitha pikat e aktakuzës. Më lejoni të deklarohem, me bindje të plotë, se jam tërësisht i pafajshëm në lidhje me të gjitha pikat e aktakuzës.”, ka deklaruar Veseli.

Komentet