Sot do të mbahet paraqitja e para në Hagë e ish-kryetarit të PDK-së, Kadri Veselit

Publikuar më

Sot në orën 15:00 do të mbahet paraqitja e parë e ish-kryetarit të PDK-së, Kadri Veselit në sallën e gjyqit të Dhomave të Specializuara të Kosovës, në Hagë. Paraqitja e parë e Kadri Veselit do të mbahet në seancë publike.

“Gjatë paraqitjes së parë, gjykatësi i procedurës paraprake siguron që të respektohen të drejtat e të akuzuarit, ndër të cilat e drejta për përfaqësim ligjor dhe që i akuzuari të kuptojë akuzat kundër tij”, thuhet në komunikatën për media.

Komentet