OVL-UÇK:Cdo veprim i Gjykatës Speciale jashtë mandatit të saj është i kundërligjshëm dhe kundërkushtetues

Publikuar më

Organizata e Veteranëve të UÇK-së pëmes rrjetit social "Facebook" kanë reaguar lidhur me bastisjet që po ju bëhën pjesëtarvë të UÇK-së dhe konsiderojnë se çdo veprim i Gjykatës Speciale, jashtë mandatit të saj, është i kundërligjshëm dhe kundërkushtetues.

Postimi plotë:

Organizatat e dala nga lufta e UÇK-së, reagojnë ndaj spektakleve që bëhen me anë të bastisjeve të pjesëtarëve të UÇK-së dhe konsiderojnë se çdo veprim i Gjykatës Speciale, jashtë mandatit të saj, është i kundërligjshëm dhe kundërkushtetues.

Ne si Organizata jemi duke punuar me deputetët e Kuvendit të Kosovës që skadimin e mandatit të kësaj gjykate ta dërgojmë për interpretim në Gjykatën Kushtetuese.

Prishtinë, 04.11.2020

Komentet