Kuvendi Kosovës voton projektligjin për rimëkëmbje ekonomike

Publikuar më

Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 64 vota pro, asnjë votë kundër dhe asnjë abstenim kanë votuar projekligjin për rimëkëmbje ekonomike Covid-19.

Votimi i këtij projektligji synon që përmes politikave fiskale dhe monetare, t’iu ndihmojë bizneseve pas humbjeve të shkaktuara nga pandemia Covid-19 si dhe do t’iu mundësojë qytetarëve kontributpagues të tërheqin 10 për qind të mjeteve nga llogaria e tyre në Fondin e Kursimeve Pensionale të Kosovë

Komentet