Këngëtari i njohur Salih Krasniqi publikon këngën e re "N kullën e Dardanisë"

Publikuar më

Këngëtari i njohur, Salih Krasniqi, i cili prej disa vitesh merret me këngën Popullore dhe Rapsodike ka publikuar projektin e ri muzikorë të titulluar " N' kullën e Dardanisë".

Kjo këngë e realizuar edhe me videoklip nga, 𝗔𝗥𝗧 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗦𝘁𝘂𝗱𝗶𝗼, na sjellë ne mendje qiftet qe kanë luftuar ndër vite sëbashku për qlirimin e Tokës Dardane nga armiku.

Muzika dhe Orkestrimi janë punuar nga, 𝗫𝗵𝗮𝘃𝗶𝘁 𝗛𝗮𝗷𝗱𝗮𝗿𝗶 kurse për tekstin është kujdesur,𝗠𝗶𝗹𝗮𝗶𝗺 𝗜𝘀𝗹𝗮𝗺𝗶.

Salih Krasniqi rrjedh nga një familje që brez pasë brezi është trashëguar dashnia për artin dhe ndjenja e atdhe dashurisë.Komentet