“Çka ka gurbetqari” projekti ri muzikor nga Motrat Mustafa

Publikuar më

"Çka ka gurbetqari”, titullohet projekti më i ri muzikori nga, Motrat Mustafa, cila vjen e realizuar edhe në anën vizuele, me videoklip të punuar nga UrbanGraphics.

Për tekstin dhe muzikën është kujdesur Sami Aliu ndërsa me orkestrim është marrë Drinor Zymberi.

Kënga është mirëpritur nga fansat e shumtë që dëgjojnë dhe pelqëjn muzikën e tyre.