Trump vendos Kosovën në Lindjen e Mesme

Publikuar më

Gjeografia e Presidentit Trump si duket nuk është shumë e shkathët, ai në një postim në rrjetet sociale lavdëron punën e tijë për arritjen e "paqës në Lindjen e Mesme - Kosova me shumicë myslimane kanë rënë dakord me Izraelin të normalizojnë lidhjet dhe të vendosin marrëdhënie diplomatike."

Kosova është një shumicë muslimane, por nuk gjendet në Lindjen e Mesme edhe nuk kishte konflikte me Izraelin apo me ndonjë shtet në këtë kontinent. Republika e Kosovës vetëm që i mungonte njohja edhe lidhja diplomatike me Izraelin.

Komentet