Hiti i Javës "PP" nga Kida dhe Mozzik

Publikuar më

Projketi muzikor i dy artisteve të njohur, Kides dhe Mozzik, i titulluar "PP" i ndarë në“Paranoja” dhe “Pishmon”, në një video të përbashkët ka qenë pjesë e anketes "Hiti i Javës" në 92.1 Capital FM, ku ishte njëra ndër këngët më të votuara nga ndjeksit dhe degjuesit tanë duke arritur ti grubulloi mbi gjashtëdhjetë përqind të votave.

Për tekstin e “Pishmon” është kujdesur vetë Mozzik, e për “Paranoja” ai është ndihmuar nga Nuk. Kënga është produkt i “Mixey Music”.

Kënga po vazhdonë të degjohet mjaft shumë ku vetem në platformen youtube deri me tani ka arritur mbi 17 milion klikime.

Komentet