Fadil Zuka, mjeku i parë në Kosovë që humb betejën me COVID-19

Publikuar më

Oda e Mjekëve të Kosovës ka konfirmuar lajmin për vdekjen e mjekut të parë në Kosovë si pasojë e infektimit me koronavirus.

“Dr. Fadil Zuka i takonte gjeneratës së mjekëve që ishin të persekutuar nga regjimi serb dhe kishin bërë shumë sakrifica për t’i shërbyer popullatës shqiptare që nga vitet e ’90-ta. Në kohët më të vështira kishte shërbyer në ambulanten e shoqatës humanitare ‘Nëna Terezë’ në Viti, pastaj në Pozheran.

Komentet