Basha: Ndër veprimet e para të mija si kryeminster do të jetë heqja taksës në rrugën e kombit

Publikuar më

Lideri opozitar në Shqipëri, kryetari i Partisë Demokratikë, Lulzim Basha, pas takimit me kryeministrin Avdullah Hoti ka premtuar se do ta largoj taksën e rrugës se kombit ndërmjet dy shteteve.

"Një ndër veprimet e para te mijat si kyeminister i zgjedhur në zgjedhjet e ardhshme të Republikës së Shqiperisë do të jetë heqja e taksës dhe traut në rrugën e kombit" u shpreh Basha.

Komentet