Hiti i Javës "Diaspora" nga Gold Ag dhe Granit Ismajli

Publikuar më

Në fillim të ketij muaji korrik dy artistet e njohur, Gold Ag dhe Granit Ismajli, publikuan bashkëpunimin e tyre të titulluar "Diaspora" e cila i dedikohet të gjithë shqiptarvë që jetojnë dhe veprojnë jashtë trojeve autoktone shqiptare.

Tekstin e kanë shkruar të dy artistët, ndërsa për instrumentalin e saj është përkujdesur Genc Prelvukaj dhe Granit Ismajli.

Kënga është shoqëruar edhe me një videoklip të realizuar nga Black Fish.

"Diaspora" ka qënë njera ndër këngët qe kemi përzgjedhur që të jetë pjesë e Anketes sonë "Hiti i Javës" në 92.1Capital FM dhe kjo këngë rezultoi të ishte më e pelqyëra dhe më e votuara duke grumbulluar 73.22% të votave nga ndjeksit e web faqes www.921capital.com


Komentet