Gjatë 24 orëve të fundit janë shëruar 92 pacientë dhe janë regjistruar 119 raste të reja me COVID-19.

Publikuar më

Përmes një konference për media Ministria e Shëndetësisë dhe IKSHPK, kanë njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë shëruar 92 pacientë dhe janë regjistruar 119 raste të reja me COVID-19.

Më këto shifra numri total i të infektuarve ka shkuar në 5237, dhe 112 raste të vdekjes me Covid-19.

Komentet