Intervistimi presidentit Thaçi në Hagë vazhdonë edhe ditën e merkur

Publikuar më

Sot është dita e tretë që presidenti i Kosovës, Hashim Thaqi , vazhdonë të intervistohet në Gjykatë Speciale në Hagë lidhur me aktakuzën e ngritur ndaj tij për krime të supozuara lufte dhe krime kundër njerëzimit. Ndërsa, para se të niste intervistimin të hënën presidenti i Kosovës deklaroi se është i bindur se nga kjo sfidë do të dalë i suksesshëm, ndërsa aktakuzën për krime lufte e cilësoi si “çmim për lirinë”.

Komentet