Hiti i Javës në Capital FM "Diten e hane" nga Edona Llalloshi

Publikuar më

Këngëtarja e njohur shqipitare, Edona Llalloshi, ka publikuar se fundmi disa projekte muzikore e njera ndër këto është edhe kënga "Diten e hane" e cila është realizuar edhe me videoklip.

Kënga është pëlqyer shumë nga publiku dhe kjo vihet re nga komentet e shumta dhe klikimet qe ka arritur vetem për pak javë në platformen Youtube.

Për tekstin e kësaj kënge është përkujdesur i njohuri Ilir Berani, ndërsa për pjesën vizuale është angazhuar vëllai i saj, Milot Llalloshi, përmes Emf Creative.

"Diten e hane" ishte njëra nga këngët më të pelqyëra që arriti të grumbulloj 41.56% te votave duke mbetë si kënga më favorite e Anketes "Hiti i Javës" në 92.1 Capital FM.

Komentet