Hiti i Javës në Capital FM "Prishtina" nga Gold AG dhe Albina Kelmendi

Publikuar më

Këngëtarja e mirënjohur, Albina Kelmendi dhe reperi njohur, Gold Ag, në fillim të ketij muaji qershor kanë publikuar bashkëpunimin e tyre muzikorë.

“Prishtina” mbanë titullin kënga e tyre më e re të cilën e kanë realizuar edhe me videoklip, ndërsa të gjitha pamjet në këtë videoklip janë gjiruar në kryeqytetin e Prishtinës.

Kënga është pëlqyer shumë nga publiku dhe kjo vihet re nga komentet e shumta dhe klikimet në platformen Youtube.

"Prishtina" ishte njëra nga këngët më të pelqyëra që arriti të grumbulloj 43.50% te votave duke mbetë si kënga më favorite e Anketes "Hiti i Javës" të 92.1 Capital FM.

Komentet