Vjosa Osmani uronë babait ditën

Publikuar më

Dita e babait si zakonisht festohet në amerikën veriore, dhe për të shënuar këtë ditë Deputetja edhe Kryekuvendarja Osmani i ka uruar babait të saj këtë ditë.

Ajo e bëri këtë në një postim në rrjetin social Twitter duke i shkruar urimin në gjuhën angleze për babanë edhe për babin e fëmijëve të saj, por edhe gjithë baballenjëve.

Komentet