Hiti i Javës "Lutem" nga Shkumbin Ismaili

Publikuar më

Këngëtari i njohur shqiptar nga Maqedonia, Shkumbin Ismaili,është një nga artistët më të preferuar të shqiptarisë, ndërsa këngët e tij janë nga më të pëlqyerat.

Gjashtë vite me parë ai ka publikuar këngën të titulluar "Lutem" e cila vazhdon të pelqehet dhe degjohet mjaft shumë nga publiku.

Teksti këngës është shkruar nga Vigan Sulejmani-Fanda kurse për muzikën është kujdesur vet artisti.

Projekti muzikor i këngëtarit shqiptar, Shkumbin Ismaili , i titulluar "Lutem" ishte një ndër këngët më të pelqyera të anketes tonë "Hiti i Javës" ku ka arritur të grubulloi 41.67 % te votave.

Komentet