PDK dhe VV nuk do të marrin pjesë në forumin e liderve të partive politike

Publikuar më

Kryeministri i Republikës së Kosovës ,Avdullah Hoti, sot do të mbajë një takim me liderët e partive politike, të cilin takim pritet të mos shkojn përfaqësuesit e PDK-së dhe Lëvizjes Vetëvendosje.

Takimi mbahet me qëllim të bashkërendimit të qëndrimeve të spektrit politik të vendit, në procesin e dialogut me Serbinë, si dhe në prag të vizitës më 27 qershor në Uashington.
Forumi i liderëve mbahet në ora 11:00 në Zyrën e Kryeministrit.

Komentet