Hiti i Javës "Boni t'fala" nga reperi njohur 2Ton

Publikuar më

Gjatë muajit prill të këtij vit reperi i njohur ,2 Ton, ka publikuar projektin e ri muzikor të titullar "Boni t'fala"

Projekti është shoqëruar edhe me një videoklipi i realizuar me ndryshe nga secila këngë që 2Ton e ka publikuar më parë, pasiqe kësaj radhe ai i ka përfshirë në klip edhe fansat dhe videot janë realizuar nga karantina gjatë kohës se pandemis COVID-19.

"Boni t'fala" ishte njëra nga këngët që po ashtu arriti të i grumbulloj 35.71 % votave duke mbetë si kënga më favorite e Anketës "Hiti i Javës" në 92.1 Capital FM.

Komentet